FANTIC FAT SPORT INTEGRA M

4.990,00

Tuotetunnus (SKU): FANTIC FAT SPORT INTEGRA-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

1 varastossa

Kuvaus

Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen maastokäyttöön
Fantic Fat Sport Integra – Sähköfatbike on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön ajat sitten lumessa, pehmeässä hiekassa tai polkuja pitkin metsässä. Irroitettava ja integroitu 630Wh akku on sijoitettu rungon sisään. Brose Drive S – moottori tuottaa tasaisen pehmeän vedon vaikka moottori vääntää jopa 90Nm voimalla. Ajonautintoa lisää Rock Shock Pluto etujousitus joka voidaan säätää kuljettajan mieltymysten mukaiseksi.

Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle
Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

Brose Drive-S Avustusjärjestelmä
Brose Drive S – avustusjärjestelmä tuottaa tasaisen pehmeän vedon moottorin vääntäessä jopa 90Nm voimalla. Tarkka poljinvaste mahdollistaa parhaan suorituskyvyn vaativilla poluilla ja antaa luonnollisen poljintuntuman. Keskimoottorin avulla painopiste pysyy alhaalla ja pyörä tarjoaa tasapainoisen ja suorituskykyisen ajokokemuksen.

Suuntaa antava runkokokotaulukko:

Kuljettajan pituus:
158cm-168cm – S
169cm-179cm – M
180cm-> – L

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Koko

M