Fantic Issimo Urban Valkoinen

3.490,00

Tuotetunnus (SKU): 22-FAN-ISSIMO-VALK Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Lue lisää3.490,00

Varasto loppu

Kuvaus

Fantic ISSIMOn design on hieno yhdistelmä mopoa ja polkupyörää.  ISSIMO on trendikäs ja ympäristöystävällinen valinta monenlaiseen ajoon niin kaupungissa kuin sen ulkopuolella.  ISSIMOssa on ominaisuuksia, joita ei ole totuttu sähköavusteisissa pyörissä näkemään. Ennennäkemätön triangeli-vahvistettu runko, joka mahdollistaa helpon nousun pyörän päälle ollen silti vahva ja tukeva rakenteeltaan. Pyörässä on integroidut, tehokkaat led-valot hämärätunnistuksella sekä iso 630Wh akku, joka mahdollistaa jopa 100km ajon yhdellä latauksella.

ISSIMO URBAN mallissa on sileäpintaiset renkaat ja tavarateline säilytyskotelolla. Saatavana neljä värivaihtoehtoa: musta, punainen, valkoinen ja hopea. Rungon suojakuorilla (lisävaruste) saadaan aikaan yksilöllinen ulkonäkö ja hankkimalla  useammat kuoret, voit vaihtaa pyörän ulkonäköä mielialasi mukaan. Kuoria löytyy seuraavissa väreissä: Läpikuultavat värit: lime, sininen, punainen, oranssi, violetti ja mattavärit: musta, hopea, valkoinen, ruusukulta, vihreä. Issimoon löytyy lisävarusteina myös erilaisia tarvikkeita, kuten sivulaukkuja.

Lisävarusteena on saatavissa GPS -kit, jolloin voi puhelimen sovelluskaupasta ladata ISSIMO APP:N. Se näyttää suoraan älypuhelimeesi nopeusmittarin, ajoneuvon ja akun tilan, satelliittinavigoinnin ja käyttötilastot sekä mahdollisuuden jakaa toimintaa sosiaalisessa mediassa. Sovelluksessa on myös ISSIMOn GPS-seurantatoiminto, jossa mm. ilmoitus/varoitus -toiminto, jos pyörä siirtyy pysäköintipaikaltaan.

ISSIMO on täydellinen kulkupeli niin nuorille kuin aikuisille, jotka haluavat liikkua helposti, yksilöllisesti ja tyylikkäästi. RIDE TO FUN!

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Merkki

Fantic