GIANT REIGN SX M Purple/Petra Clay

4.699,00

Tuotetunnus (SKU): 23-GIANT-REIGN SX-M Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Varasto loppu

Kuvaus

GIANT REIGN SX

Tässä enduropyörässä on kevyt, jäykkä ja erittäin vahva ALUXX SL -alumiinirunko ja uusin Maestro-takajousitus. Runkosarja on optimoitu sekakiekoille, eli 27,5″ takakiekon ja 29″ etukiekon yhdistelmälle. 165 mm:n joustomatkalla varustetun takajousituksen ja 190 mm:n haarukan ansiosta voit suunnata haastavillemmikin reiteille. Flip chipin avulla voit säätää emä- ja satulaputken kulmia ja keskiön pudotusta, joten pyörä muuntuu toiveidesi mukaan ajotyylistä ja maastosta riippuen. Lisäksi uuden integroidun alaputken säilytystilan ansiosta tärkeimmät tarvikkeet kulkevat kätevästi mukana.

Huippuunsa hiottu jousitus

Maestro-takajousitus 165 mm:n joustolla ja haarukka 190 mm:n joustolla ovat kotonaan enduromaastossa. Trunnion-kiinnitteisen iskunvaimentimen liikealuetta on pidennetty 65 mm:iin ja hiilikuituinen ylempi linkku lisää jäykkyyttä vähentäen kokonaispainoa.

Säädettävä enduro-geometria

Flip chipin avulla voit säätää pyörän geometriaa. Voit valita 63,1 tai 63,5 asteen emäputken kulman, jolloin satulaputken kulma on 77,9 tai 78,3 astetta ja keskiön pudotus 25 tai 19 mm (medium-koko). Valitse haluamasi säädöt oman ajotyylisi tai ajamasi maaston mukaan.

Sekakiekot

29″ etukiekko antaa nopeutta, vakautta ja kontrollia vaativilla, teknisillä poluilla. 27,5″ takakiekko lisää ketteryyttä ja parantaa pyörän käsiteltävyyttä.

 

Lisätiedot

Merkki

Giant