GIANT STP 26 MUSTA REGULAR

1.090,00

Tuotetunnus (SKU): 23-GIANT-STP 26-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

1 varastossa

Kuvaus

ANNA STP:N TEHDÄ MAAILMASTA LEIKKIKENTTÄSI. TÄMÄ KEVYTRUNKOINEN PYÖRÄ ON ANSAINNUT SUOSIONSA MONIPUOLINEN KUMPPANINA NIIN MAASTOSSA KUIN MAANTIELLÄ – SINÄ PÄÄTÄT TYYLIN!

Nopeutensa, kestävyytensä ja keveytensä ansiosta tämä uudelleen suunniteltu STP antaa sinun pitää enemmän hauskaa tyylikkyyttä unohtamatta. Siinä on ALUXX-alumiinirunko ja 26″ kiekot, matala satulan korkeus ja korkeampi etuosa, jotta voit kääntyä nopeammin ja laskeutua hypyistä varmemmin. Levyjarrut auttavat sinua pysähtymään salamannopeasti, ja 120 mm:n haarukka ohjaustankoon kiinnitetyllä etälukituksella takaa, että voit sujuvasti siirtyä kaupungin kaduilta maastoon. Saatavana kaikenpituisille ajajille kahdessa koossa, Regular ja Large.

Trail-geometria

Kevyt ja kestävä alumiinirunko, jossa on pidempi vaakaputki, kapeampi takakolmio ja loivempi emäputken kulma, on ketterä sopii erinomaisesti seikkailuille niin asfaltilla kuin poluilla.

Nopea ja herkkä

26″ kiekoille suunniteltu rungon geometria, jossa on matala satulan korkeus ja vakautta tuova korkeampi etuosa parantavat vakautta nopeutta unohtamatta.

Täysi hallittavuus

Tehokkaat levyjarrut ja 120 mm:n joustohaarukka etälukituksella tekevät pyörästä helposti hallittavan. Pyörässä on pitävät ja tilavuudeltaan suuret 2,6″ leveät renkaat, jotka sopivat kaikenlaisiin maastoihin.

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Merkki

Giant