LIV INTRIGUE X E+2 625Wh

5.390,00

Tuotetunnus (SKU): LIV-INTRIGUE X E-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Lue lisää5.390,00

Varasto loppu

5.390,00

1 varastossa

Lue lisää5.390,00

Varasto loppu

Kuvaus

SEURAA SISÄISTÄ PALOASI TÄMÄN PIDÄTTELEMÄTTÖMÄN SÄHKÖPYÖRÄN SELÄSSÄ.

KESKEISET OMINAISUUDET

Valmis seikkailuihin

Intrigue X E+:ssa on luotettava EnergyPak Smart 625Wh -akku, jonka kantama on jopa 190 kilometriä*, SyncDrive Pro -moottori, sekä flip chip -ominaisuudella mukautettava runkogeometria, joten voit seikkailla enemmän kuin koskaan aiemmin. *Todellinen kantama voi vaihdella painon, korkeuden, maaston ja kiihtyvyyden mukaan.

Integroitu muotoilu

Helppokäyttöinen EnergyPak Smart on integroitu tyylikkäästi kevyeen ja kestävään ALUXX SL -alumiinirunkoon, joka on suunniteltu ja säädetty Livin 3F-periaatteen mukaisesti.

Tasapainoista ketteryyttä

Maestro-jousitus ja kuuden anturin Smart Assist -tekniikka tasoittavat töyssyjä ja luovat luonnollisen ajotuntuman.

Kuinka pitkän matkan voin ajaa yhdellä latauksella?

Kantama voi vaihdella suuresti riippuen olosuhteista, kuten kuljettajan ja lastin yhteispainosta, ilmanvastuksesta, rengaspaineesta ja renkaan kulutuspinnan profiilista, maastonmuodoista ja korkeuseroista, tien tai polun pinnasta, ulkolämpötilasta, pyörän kunnossapidosta sekä akun kunnosta.

Alla oleva palkki antaa likimääräisen vaihteluvälin. Olosuhteet luokitellaan äärimmäisiin, hyviin ja ihanteellisiin olosuhteisiin. Äärimmäiset olosuhteet tarkoittavat esimerkiksi huomattavia nousuja ja ajamista raskaalla kuormalla tai voimakkaassa vastatuulessa.

WHY WE LOVE IT

Intrigue X E+ hoitaa kaiken – se on ylämäkien kuningatar ja antaa sinulle varmuutta alamäkiin, jotta voit viedä ajamisesi seuraavalle tasolle. Intrigue X E+:ssa on huippuluokan SyncDrive Pro -moottori, joka tarjoaa viisi avustustasoa ja ainutlaatuisen Smart Assist -tilan 100-360 prosentin avustuksella. Täytä kaikki maastosi vaatimukset edistyneen flip chipin avulla, jolla voit muuttaa pyörän geometriaa sopivammaksi nousuihin tai laskuihin tarpeidesi mukaan. XS-rungoissa on 27,5″ja S-L-rungoissa on 29″ kiekot, joten voit valita juuri sinulle sopivan koon parhaan tasapainon ja ohjattavuuden maksimoimiseksi. 150 mm:n etu- ja 140 mm:n takajousitus yhdistettynä luonnollisen tuntuiseen, saumattomaan avustusintegraatioon mahdollistaa nopeat reitit ja jyrkempien mäkien valloittamisen, mutta todellinen hauskuus alkaa, kun kurvaat alamäkeen!

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Merkki

Liv