Maksu- ja toimitusehtomme

Hinnat

Pidätämme oikeuden verkkokaupassa olevien hintojen sekä tietojen muuttumiseen. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Huomautukset

Huomatukset ostetuista tuotteista voi tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Yhteystietomme löydät täältä.

Maksutavat

Verkkokaupassamme toimivat suomalaisen Paytrailin maksutavat. Jos valitset toimitustavaksi noudon, voit siinä tapauksessa maksaa tilauksesi myös noudon yhteydessä pankki- ja luottokortilla tai myymälässä käytössä olevilla rahoituspalveluilla.

Verkkokaupan maksuihin liittyvissä epäselvyyksissä ota yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Palautusoikeus

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus.

Voit palauttaa käyttämättömän tuotteen 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja vaihtaa sen toiseen tai perua kaupan kokonaan.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen tai osan tilauksesta, ota yhteyttä pikimmiten myynti@motobox.fi, jolloin saat lisätietoa palautusta koskien. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Verkkopankki- ja luottokorttimaksujen turvallisuus

Verkkokaupan maksutapahtumat on toteutettu siten, että Motobox ei saa selville käyttäjän tili- tai luottokorttitietoja. Pankki- ja luottokorttimaksut tapahtuvat suojatulla yhteydellä. Kaikki maksutapahtumat tapahtuvat suoraan luottoyhtiön tai pankin kautta.

Omistusoikeus

Tilattujen tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta kun tuotteet ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Erimielisyydet ja riitatilanteet

Riitatilanteet, joita ei voida osapuolten välillä sopia, annetaan myyjän kotipaikkakunnan käräjäoikeuden ratkaistavaksi.