Bollé

Bollé FURO MIPS pyöräilykypärä, Harmaa/Neon

189,00

Tee tuulesta liittolaisesi Bollé FURO MIPS kypärän kanssa.

Lue koko tuotekuvaus
Tuotenumero: bolle-furo-mips
Koodi 2:
Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotekuvaus

Tee tuulesta liittolaisesi Bollé FURO MIPS kypärän kanssa.

Urheiluautoista inspiroituneella suunnittelulla FURO MIPS:illä on kaikki tarvittava suorittamiseen tiellä: aerodynaaminen profiili, keveys ja erinomainen jäähdytys. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Opti-Dock-järjestelmä ja 360° integroitu MIPS®-istuvuusjärjestelmä, jotka tuovat maksimaalisen mukavuuden pisimmillekin matkoille. MIPS®-suojajärjestelmä ohjaa energiaa uudelleen tarjoten enemmän suojaa kulmikkaisiin iskuihin.

Koot: M (55-59cm), L (59-62cm)

Paino: 310g

Mikä on MIPS Safety System?

Mips®-turvajärjestelmä on vähäkitkainen kerros kypärän sisällä. Yleensä se sijaitsee pehmusteen ja EPS-vaahtomuovisuojakerroksen välissä. Se on suunniteltu toimimaan saumattomasti kypärän muotoilun kanssa ilman, että se vaarantaa mukavuutta, ilmanvaihtoa tai istuvuutta. On erilaisia Mips® -järjestelmiä, mutta ne kaikki koostuvat vähän kitkaa tarjoavasta kerroksesta kypärän ja pään välillä, joka tarjoaa extrasuojaa päähän.

CLICK-TO-FIT -JÄRJESTELMÄ

Click-To-Fit™ -järjestelmämme mahdollistaa kypärän istuvuuden hienosäädön helposti ja nopeasti. Kuminen säätörulla mahdollistaa kypärän kiristämisen tai löysäämisen vaivattomasti, jopa hanskat kädessä.

OPTI-DOCK

Opti-Dock-säilytysjärjestelmä on suunniteltu joustavilla kumisilla siivekkeillä, jotka pitävät kehykset turvallisesti paikoillaan kaiken kokoisille ja tyylisille laseille siten, että lasien tukivarret eivät kosketa päätäsi tai estä ilmavirtausta.

Lisätiedot
Merkki

Bollé

Väri

Harmaa, neon

Koko

M, L


Maksa kerralla tai osissa!

Verkkokaupassamme on erittäin monipuoliset ja luotettavat suomalaisen Paytrailin maksutavat.

Edulliset toimituskulut

Toimituskulut alkaen 6,90 ja yli 150 euron tilaukset ilman kuluja! Nouto maksutta

Ammattitaitoinen palvelu

Vuosikymmenten kokemus takaa asiantuntevan palvelun

Monipuoliset maksutavat

Maksu kerralla tai osissa - Sinä päätät