SHOEI SRL MESH KOM­MU­NI­KAA­TIO­JÄR­JES­TEL­MÄ (GT-AIR II / J-CRUI­SE II / NEO­TEC II)

369,00

Tuotetunnus (SKU): 21.01.002.0 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Varasto loppu

Kuvaus

SRL Mesh® kypäräpuhelin on kehitetty Sheoin GT-Air 2, Neotec 2 sekä J-Cruise kypäriä varten. Räätälöity ja kompakti malli on mahdollista asentaa kypärän valmiisiin syvennyksiin huomaamattomasti. Uudistettu SRL Mesh® on luotu edeltävän SRL2 mallin rinnalle, ja ne sopivat samoihin kypäriin. Uudessa SRL Mesh -mallissa perinteisen bluetooth -intercom yhteyden rinnalle on tuotu edistyksellinen Mesh-intercom yhteys. Lisäksi edeltäjäänsä verrattuna äänentoistoa on hiottu Harman & Kardonin äänentoistojärjestelmällä sekä mikrofonilla.

Senan Mesh Intercom -alustalla on kaksi eri tilaa, Multi-Channel Open Mesh Intercom ja Group Mesh Intercom. Molemmat tarjoavat ennennäkemätöntä äänenlaatua sekä vakaan liitettävyyden. Open Mesh antaa käyttäjän valita 9 avoimen kanavan välillä ja se mahdollistaa lähes rajattoman määrän käyttäjiä. Group Mesh tukee yksityistä ryhmäkeskustelua, johon vain kutsutut käyttäjät voivat liittyä. Group Mesh ryhmäkeskusteluun on mahdollista liittää samanaikaisesti 24 osallistujaa.

Älykäs teknologia säätää automaattisesti äänenvoimakkuutta, kun aloitat tai lopetat keskustelun. Äänikomentojen avulla pystyt hallitsemaan järjestelmätoimintoja, kuten esimerkiksi puhelimeen vastaamista, musiikin toistoa ja navigointia. Äänikomennot toimivat kahdeksalla kielellä: englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, kiinaksi, japaniksi ja venäjäksi. Laite muodostaa yhteyden Google Assistantiin tai Applen Siriin yksinkertaisella äänikomennolla. Lisäksi puhelimeen ladattava Sena Motorcycles- sovellus mahdollistaa laiteasetusten ja ominaisuuksien säätämisen. Sovelluksen avulla voidaan hallita esimerkiksi Open Meshin kanava-asetuksia ja yksityisiä ryhmiä.

  • Mesh® kantama jopa 2 km, laajennettavissa jopa 8 km
    • Group Mesh® 24 käyttäjälle
    • Open Mesh® lähes rajattomalle määrälle käyttäjiä
  • Bluetooth® 5.0 kantama jopa 1.2 km
  • Sound by Harman Kardon (kaiuttimet ja mikrofoni)
  • Puheaika jopa 8 tuntia
  • Edistykselliset äänikomennot
  • Langallinen ja puomimikrofoni

Huom! Sopii vain 2019 vuoden jälkeen valmistettuihin Neotec 2 kypäriin.

Lisätiedot

Merkki

SHOEI