Yamalube

YAMALUBE Airfilter Cleaner, 4 litraa

87,90

Yamalube ilmansuodattimen puhdistusaine on suunniteltu tarjoamaan lukuisia etuja moottoripyöräsi ilmansuodattimen ylläpitoon sekä suorituskyvyn parantamiseen.

Lue koko tuotekuvaus

Varastossa

Saatavilla myymälästä: 9 kpl

Tuotenumero: YMD650490210
Koodi 2:
Osastot: ,
Tuotekuvaus

Yamalube ilmansuodattimen puhdistusaine on suunniteltu tarjoamaan lukuisia etuja moottoripyöräsi ilmansuodattimen ylläpitoon sekä suorituskyvyn parantamiseen.

  1. Tehokas lika ja pölyn poisto: Yamalube ilmansuodattimen puhdistusaine poistaa tehokkaasti lian, pölyn ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat kerääntyä moottorin ilmansuodattimeen. Tämä auttaa varmistamaan, että moottorisi saa riittävästi puhtaan ilmaa, mikä on olennaista optimaalisen suorituskyvyn ja polttoainetalouden kannalta.
  2. Pidentää ilmansuodattimen käyttöikää: Säännöllinen puhdistaminen Yamalube-puhdistusaineella voi pidentää ilmansuodattimen käyttöikää. Puhdistamalla suodattimen säännöllisesti voit välttää sen tukkeutumisen ja huonon suodatustehon.
  3. Parantaa moottorin suorituskykyä: Puhtaampi ilma moottorissa voi johtaa parempaan suorituskykyyn. Moottori saa enemmän happea, mikä voi parantaa tehoa ja kiihtyvyyttä.
  4. Säästää rahaa pitkällä aikavälillä: Säännöllinen ilmansuodattimen puhdistaminen ja ylläpito Yamalube-puhdistusaineella voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä, koska se auttaa estämään ilmansuodattimen vahingoittumisen ja tarpeen vaihtaa se useammin.
  5. Pitää moottorin puhtaana: Ilmansuodattimen kunnossapito auttaa pitämään moottorin puhtaana, mikä voi vähentää kulumista ja pitää moottorin toiminnassa mahdollisimman tehokkaasti.

Muista noudattaa valmistajan ilmansuodattimen puhdistamiseen ja vaihtamiseen liittyviä suosituksia ja käytä aina suositeltuja tuotteita, kuten Yamalube ilmansuodattimen puhdistusainetta, varmistaaksesi moottorin pitkäikäisen ja tehokkaan toiminnan.

Lisätiedot
Koko

4 litraa

Merkki

Yamalube


Maksa kerralla tai osissa!

Verkkokaupassamme on erittäin monipuoliset ja luotettavat suomalaisen Paytrailin maksutavat.

Edulliset toimituskulut

Toimituskulut alkaen 6,90 ja yli 150 euron tilaukset ilman kuluja! Nouto maksutta

Ammattitaitoinen palvelu

Vuosikymmenten kokemus takaa asiantuntevan palvelun

Monipuoliset maksutavat

Maksu kerralla tai osissa - Sinä päätät